logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Despre noi

Cine suntem?

Firma noastra ia nastere in 2016, pentru a putea oferi cel mai bun suport tuturor celor care au nevoie. Suntem o echipa tanara si foarte bine pregatita.  Experienta noastra nu se rezuma doar la existenta societatii, ci este doar o intregire a experientei de 10 ani in domeniu a personalului nostru. Asadar va oferim servicii de consultanta si mentenanta cu personal calificat in domeniu.

a

Ce ne dorim pentru clientii nostri?

Ne dorim sa fim partenerii pe care te poti baza in orice situatie, pentru a le putea oferi produse si servicii de cea mai buna calitate la un pret corect. Prioritatea noastra este asigurarea unui nivel de excelenta a portofoliului nostru, pentru ca ne dorim sa construim parteneriate solide in timp – bazate pe sinceritate si incredere.

Ne concentram pe furnizarea de servicii de consultanta si suport tehnic de cea mai inalta calitate.

Grija pentru mediu

Suntem atenti in a folosi orice tip de resursa inteligent si responsabil. Politica de dezvoltare ecologica pe care si-o propune societatea urmareste sa armonizeze interesele economice si cele de protejare ale mediului inconjurator si de eficienta energetica in toate activitatile desfasurate. Societatea doreste sa fie cunoscuta ca o firma ce nu influenteaza negativ mediul inconjurator si promoveaza eficienta energetica luand in activitatea pe care o urmeaza  masuri precum: tiparirea ofertelor si cartilor de vizita pe hartie reciclata, folosirea de consumabile fabricate din hartie reciclata(hartie, pixuri, etc), colectarea gunoiului in pubele de colectare selectiva, achizitia de echipamente cu consum redus de energie electrica, etc.

Consideram ca orice actiune cat de mica in sensul pastrarii medilui curat este o actiune binevenita care poate genera bune practici pentru alte firme.